Bepaal helemaal zelf hoe je de interieur opleiding op het MBO volgt

Werk je bij een groot bedrijf en kan je je ei niet helemaal kwijt? Ben je op zoek naar meer uitdaging en creativiteit? Kies dan voor een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avond lessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Kies je voor de 1-jarige interieur opleiding op het MBO? Dan volg je een voltijdsopleiding. Kies je voor 2 jaar? Dan kies je voor deeltijd en heb je minder lessen in een week. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel management opleiding op het HBO.

Volg overdag of ’s avonds een interieur opleiding op het MBO

Wil je meer leren over interieur en design? Ben je op zoek naar een nieuwe studie of wil je een carrièreswitch maken? Bij Linnartz Opleidingengroep ben je dan aan het juiste adres. Je deelt je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Hiermee bieden zij jou optimale flexibiliteit en haal je op je eigen tempo je diploma. Toch nog aan het oriënteren? Neem dan eens een kijkje bij de andere MBO en HBO opleidingen van dit gespecialiseerde opleidingscentrum. Je vindt hier onder andere een hotel management opleiding op het HBO. 

Leer de mooiste interieurs samenstellen door het volgen van een interieuropleiding op het MBO

Verander je het liefst bij ieder huis waar je komt het interieur van de huiskamer? Weet jij precies welke stoffen en meubelstukken perfect bij elkaar passen? Dan is de interieur opleiding op het MBO bij Linnartz zeker te weten iets voor jou. In een deel- of voltijdopleiding leer je alle kneepjes van het vak interieurontwerper. Zo heb je in het tempo dat jou uitkomt je diploma op zak. Wist je dat ze bij Linnartz Opleidingengroep ook andere opleidingen aanbieden op zowel HBO of MBO niveau? Zo volg je bij dit gespecialiseerd opleidingscentrum ook een deel- of voltijd HBO opleiding hotel en horecamanagement.