Titassite
Image default
Recreation / Travel

Autoverhuur Amsterdam van Amcar de #1 in autoverhuur in Amsterdam

Een auto huren voor een korte termijn kunt u eenvoudig online regelen en dan doen wij de rest voor u. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met een van onze servicemedewerkers en zij helpen u verder op weg.

Een auto huren voor een korte periode is snel en makkelijk geregeld bij  Amcar Autoverhuur Amsterdam. Bij Amcar Autoverhuur Amsterdam denken we graag met u mee, bijvoorbeeld welke type auto u nodig heeft of voor hoe lang u de auto nodig heeft. Zodat u altijd bij ons de meest geschikte auto kunt huren voor uw trip. Wij hebben diverse auto’s voor u ter beschikking staan, die aansluiten bij uw wensen. Gaat u een weekendje weg en behoefte aan veel bagageruimte? Kijk dan eens bij onze Klasse C auto’s. Deze hebben veel ruimte en zijn geschikt voor een lange reis. Voor een auto huren voor een korte periode bieden we naast benzine- ook dieselauto’s aan. Kortom we voorzien u graag van de juiste auto voor uw gewenste trip en periode van huur.

 

 

Voordelen huren auto voor een kortere termijn:

  • Geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering en contracten
  • De vrijheid van een auto voor de gewenste periode
  • Flexibiliteit in huurtermijn
  • Duidelijk en transparante kosten
  • Altijd de juiste auto ter beschikking voor uw doeleinde
  •  

Bij een auto huren voor een korte termijn hoort ook de juiste service. Bij Amcar Autoverhuur Amsterdam denken we daarom graag met u mee. Ben je op zoek naar een bepaald merk? Of wilt u graag weten welke auto het beste geschikt is voor uw dagje uit of weekendje weg? Wat uw vraag ook is, onze mensen staan altijd voor u klaar voor het beantwoorden van uw vraag. Zodat u met een gerust hart op pad kan gaan met uw auto.

 

De voorwaarden van een auto huren voor een korte periode

Geen kleine letters, geen gedoe, maar transparantie en duidelijkheid bij Amcar Autoverhuur Amsterdam. Ook bij het huren van een auto voor een korte periode.  Niets is zo vervelend om achteraf meer kosten te hebben dan in aanvang wordt gedacht. Daarom zijn we altijd heel transparant in onze voorwaarden en onze prijzen. Wanneer u een auto huurt bij Amcar Autoverhuur Amsterdam kunt u kiezen voor een kort termijn, dit is tot max 30 dagen. Wilt u de auto huren voor een langere periode dan 30 dagen, kijk u dan eens bij ons assortiment voor auto’s huren voor een langere termijn.

 

Huurperiode

Een kalenderdag als huurperiode is van 08.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur. Wilt u een dagdeel huren? Een dagdeel bij Amcar Autoverhuur Amsterdam is 4 uren (of vanaf 17.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur) Bij het inleveren van de auto/bus na sluitingstijd kunt u de auto parkeren (let op! In amsterdam is het betaald parkeren tot 24.00 uur) en de sleutels kunt in de sleutelklus deponeren. Wanneer u de auto terugbrengt zorgt u ervoor dat deze netjes is afgetankt.

 

Borgsom

Voor onze auto’s in de klasse J tot en met P is een contante borgsom mogelijk. Overige klasse is de borgsom altijd met pin of creditcard. De hoogte van de borgsom wordt bepaald door de klasse en de periode van de huur. Wij rekenen altijd minimaal €300,- per dag. Heeft u vragen over de hoogte en vorm van borgsom, neem dan contact met onze

 

 

 

https://autoverhuur.amsterdam