Titassite
Image default
Recreation / Travel

Schipper Ede: Schuifpuien

Schipper Ede is een bedrijf dat schuifpuien, kozijnen en deuren verkoopt. Het bedrijf produceert als een van de weinige fabrikanten aluminium en kunststof kozijnen. Het is al sinds 1959 een familiebedrijf en werkt uitsluitend met vakmensen. Als je een schuifpui wilt aanschaffen kun je inspiratie opdoen in de showroom aan Belstraat 22 te Ede.

Voordelen van schuifpuien

Ten eerste is een schuifpui energiebesparend. Het isoleert goed en houdt de warmte en de kou goed van elkaar gescheiden. Bovendien isoleert een schuifpui ook geluid. Als je een schuifpui aanschaft verdien je deze dus makkelijk terug door de lage energierekening en door de duurzaamheid. Ten tweede is een schuifpui ruimtebesparend. Je schuift de pui namelijk opzij in plaats van een deur die je naar buiten (of naar binnen) opendoet. Zo bespaar je dus ruimte op je terras of in je tuin. Ten derde is een schuifpui een verbinding tussen buiten en binnen. Door het gebruik van een schuifpui gaat de overgang tussen binnen en buiten vloeiend. Ook ziet je tuin of woonruimte er opener uit.

Precies zoals jij het wil

Schipper Ede levert schuifpuien in diverse uitvoeringen en je kunt ze laten maken precies zoals jij het wil. Je kunt kiezen uit vele typen en kleuren. De schuifpuien zijn standaard voorzien van HR++ glas en je kunt zelfs kiezen voor HR +++ triple glas.

Montage

Bij de montage van een schuifpui is het verstandig om te kiezen voor een professioneel bedrijf. Je hoeft niet verder te zoeken want de specialisten van Schipper Ede staan voor u klaar. Binnen een dag, terwijl je werkt of iets anders doet, hebben de specialisten de schuifpui gemonteerd en kunt u genieten van uw nieuwe aankoop. Bovendien nemen ze zelfs eventuele oude schuifpuien mee zodat je niet met rommel blijft zitten.

Wat vinden anderen

Via Feedback company hebben 25 klanten hun mening gegeven. Alle 25 bevelen het bedrijf Schipper Ede bij je aan. Ze geven het bedrijf een 9.2 (van de 10). De klanten spreken vooral over de goede kwaliteit van de service van het bedrijf.

Wacht niet langer

Schipper Ede produceert schuifpuien van goede kwaliteit, werkt alleen met vakmensen en levert goede service. Dus wacht niet langer. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website van Schipper Ede en geniet van uw nieuwe schuifpui.