Titassite
Image default
Offers

Taxi Almere bij Goedkoopnaarschiphol.nl

https://www.goedkoopnaarschiphol.nl/taxi-almere

Goedkope taxi voor Almere

Op zoek naar een goedkope taxi vanaf of naar Almere? Een Taxi of een Taxibus naar Schiphol ? Bereken meteen het tarief voor een taxi vanaf Almere Centrum of daar buiten.

Of het nu een taxi van Almere Stad naar Schiphol is of een rit Almere Haven naar Amsterdam, wij rijden overal naar toe. Vanaf Almere Poort tot ver in Almere Buiten.

Taxi of taxibus Almere

Ook vanuit Almere kunt u bij ons goedkoop een taxi bestellen. Wij werken altijd met vaste tarieven, ook voor de Schiphol taxi. Onze voertuigen zijn luxe taxi’s en taxibussen. Wij vervoeren u 24 uur per dag 7 dagen in de week en altijd privé, nooit geen vreemde mensen in de taxi.

Hoe werkt een taxi Almere Schiphol ?

Ook vanaf Almere-Buiten of de Bloemenbuurt in Almere naar Schiphol.

U kunt een taxi in Almere altijd het beste van te voren bestellen. Gaat u op vakantie en naar Schiphol dan kan de taxi naar Schiphol al besteld worden zodra u de tickets in huis heeft. Annuleren is toch gratis tot de avond van vertrek, en u weet zeker dat er op de afgesproken datum een taxi bij u in Almere voor de deur staat.

Hoe laat moet de taxi bij u zijn ?

Tijdens de taxi bestellen op de website of bij een medewerker kunt u zelf aangeven hoe laat de taxi voor de deur moet staan. Houdt rekening met de reistijd van Almere naar Schiphol en de voorgeschreven incheck tijden op de luchthaven. Europees 2 uur van te voren, en daarbuiten 3 uur.

Altijd een privé taxi

U boekt hier altijd een privé taxi. Geen vreemde mensen in de auto en als alle bagage is in geladen, zal de chauffeur rechtstreeks naar Schiphol rijden, want bij ons boekt u altijd een privé taxi voor een vast tarief. Geen verassingen achteraf zoals een nachttarief of bagage toeslag.

De taxchauffeur belt u op na landing

Ook vanaf Schiphol naar Almere-Stad, de Danswijk of de Gouwen.

Komt u met het vliegtuig aan op de luchththaven Schiphol dan zal uw taxichauffeur via zijn App op de telefoon uw vlucht in de gaten houden. Na landing belt hij u op of stuurt een berichtje om met u af te spreken waar hij voor u klaar staat.

Waar vindt u ons op Schiphol ?

Boekt u een retourtje Almere Schiphol, of heeft u alleen vervoer nodig vanaf Schiphol naar Almere, dan kan dat ook. Wij werken alleen op vooruit bestelling dus staan we niet zomaar ergens op Schiphol. Heeft u bij ons de taxi besteld dan zal de chauffeur u boven bij de vertrekhal gaan opwachten.

Taxibus Almere Schiphol, meer ruimte

Bent u met meerdere personen dan is een taxibus van Almere naar Schiphol de oplossing. Tot 8 passagiers plus bagage mogen er mee in een taxibus. Een taxibus van Almere naar Schiphol is misschien wel de goedkoopste oplossing om ‘s nachts op de luchthaven te komen. Parkeren is duurder, zeker als u met twee auto’s zou gaan.

Hoe bestel je een Taxi Almere ?

Bestelt u online de taxi naar Schiphol dan geeft u gewoon op het bestelformulier de gewenste ophaaltijd op. Bestelt u een retourtje Schiphol, dan willen wij graag voor de terugreis de schematijd van de ticket weten en het vluchtnummer. Heeft u andere vragen, laat het ons even weten via het contact formulier voor Almere

Wij houden uw vlucht in de gaten

Met het vluchtnummer zal de chauffeur uw vlucht in de gaten houden en precies weten hoe laat u aankomt. Geen problemen dus als u vertraagd bent of juist eerder land. Onze chauffeur staat na de landing alweer klaar voor uw taxirit Schiphol Almere. 

Waarom een taxi Almere ?

Almere Haven, Filmwijk, Danswijk, Literatuurwijk, overal van en naar toe !

Voor iedereen is een taxi wel eens een uitkomst. Het gemak vanaf je huis in Almere naar je werk of een restaurant of een taxi naar de luchthaven Schiphol. Snel van A naar B met een taxi en geen gedoe met parkeren. Een taxi Almere is er al vanaf € 52,00 naar Schiphol dus daar hoef je het niet voor te laten. Taxi Almere haalt je overal op. Dus woon je nu in Almere Poort, Tussen de Vaarten of het verste weg in Almere Buiten, wij komen overal.

Vast tarieven, heel Almere

Taxivervoer voor Tussen de Vaarten, Almere Poort, Nobelhorst, de beste tarieven.

Voor heel Almere zijn er vaste tarieven beschikbaar. Deze zijn altijd vast en voor je in de taxi stapt meteen bekend.  Het maakt dus niets uit of je in Muziekwijk Noord, Literatuurwijk, of bijvoorbeeld aan de Noorderplassen woont. Voor elke locatie is er een vast tarief gekoppeld aan de postcode.

Voordelen bij Goedkoop naar Schiphol

 1. Altijd een taxi voor een vast en lager tarief
 2. Tarieven voor Almere meer dan 50% lager dan landelijk
 3. Tarieven gelden 24/7
 4. Taxi Almere Schiphol is altijd privé
 5. Taxi en taxibussen, combineren is mogelijk
 6. Nette chauffeurs, wagens en taxibussen voor Schipholvervoer
 7. Alle vergunningen zijn aanwezig
 8. Van of naar Schiphol, of retour Almere te boeken
 9. Telefonisch bereikbaar 24/7
 10. Particulier en privé personenvervoer

FAQ

 • Hoeveel kost een taxi van Almere naar de luchthaven Schiphol?
  • Een taxi Almere – Schiphol kost €52,- met een personenwagen. Dit is vanaf Almere Poort.
 • Hoelang van tevoren moet ik de taxi bestellen ?
  • Het beste is minimaal een dag voor vertrek de taxi te bestellen.
 • Mag ik annuleren ?
  • Ja, annuleren is altijd gratis tot de avond voor vertrek.
 • Hoe is het geregeld met kinderstoeltjes in de taxi vanaf Almere ?
  • Kinderstoeltjes zijn in een taxi niet verplicht. Kinderen mogen in de heupgordel of op schoot.
 • Waar vinden wij de taxi voor naar Almere op Schiphol?
  • De taxi voor Almere naar Schiphol vindt u boven bij de vertrekhal. De chauffeur belt u na landing op om daar af te spreken.
  • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Amsterdam
  • Adres: Nicolaas Beetsstraat 142 2hg 1054 XV Amsterdam.
  • Telefoon: 020-2600810
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Schiphol taxi goedkoopnaarschiphol.nl
  • Contact gegevens Almere

   • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Almere
   • Adres: Roemer Visscherstraat 39, 1321 CD Almere
   • Telefoon: 036-2002285
   • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
   • Categorie: Taxibedrijf
   • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl
   • Route: Routebeschrijving