Titassite
Image default
Services

Bespaar ook op je Schiphol taxi, tot wel 70% !

Goedkope taxi naar Schiphol, boek hem online ! 

Je hebt je vakantie geregeld, je verzekering en dan ga je nu nog het laatste, maar niet minder belangrijk, regelen. Je vervoer naar de luchthaven Schiphol. Dit doe je het beste bij ons, de taxi naar Schiphol. Wij zijn al 3 decennia in het personenvervoer bezig en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbaar vervoerbedrijf te hebben die jou en je gezin veilig naar Schiphol brengt.

Bereken Schiphol taxi op de website

Op onze site kan je heel gemakkelijk het tarief berekenen voor een Schiphol taxi, wat je kwijt bent vanaf je huisadres naar de luchthaven en ook weer terug. Hierbij komen geen vervelende andere kosten bij, zoals nachttarief, bagagetoeslag of andere toeslagen. Ook erg prettig is dat je gewoon bij de taxichauffeur in de auto kan afrekenen, contant, met pin of met credit card. Wil je toch vooraf het bedrag overmaken, dan kan je dat gelijk met de bestelling regelen via Ideal betaling. 

Online bestellingen kunnen altijd gedaan worden, dag en nacht elke dag. Ze worden automatisch in de planning opgenomen en zullen altijd worden uitgevoerd. Mocht je toch de taxi heel snel nodig hebben, dan is het wel prettig om dat telefonisch te regelen, zodat wij gelijk een taxi kunnen sturen.

Wil je toch per telefoon de taxi bestellen, dan kan dat altijd . De taxi kan tot ’s avonds 23:00 uur telefonisch besteld worden, zelfs nog voor dezelfde nacht/ochtend. Ook voor vragen zijn wij altijd te bereiken, dat geeft toch weer een vertrouwelijk gevoel dat er nog iemand achter de site aanwezig is.

Geen vreemde mensen in de taxi 

De taxi zal op de door jouw bestelde tijd voor de deur staan en je netjes zonder omwegen naar Schiphol brengen. Er komen geen vreemde mensen in de taxi, dit is echt een privé-taxi voor jou alleen of alleen voor je gezin. Aangekomen op de luchthaven zal hij stoppen voor de vertrekhal daar waar je moet wezen. Dus echt voor je deur instappen en daar voor de deur weer uitstappen. Zo heb je toch een zeer ontspannen prettig begin van je vakantie.

Lees deze tip voor een taxi naar Schiphol

  • Goedkope Schiphol taxi | Schipholtaxi.Pro
  • Adres: Schiphol Boulevard 127 B1118 BG Schiphol
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Taxibedrijf op Schiphol
  • Taxibedrijf : Schiphol taxi 

Personenwagen of taxibus als Schipholtaxi 

Voor de keuze van vervoer hebben we een aantal mogelijkheden. Ben je tot maximaal 4 personen en weinig bagage dan is een personenauto al voldoende. Heb je toch allemaal je eigen koffer dan is een busje handiger.

Voor meerdere personen hebben wij nog de 6 en 8 persoons taxibus en zelfs ook nog een verlengde 8 persoons taxibus. Deze is vooral handig als er heel veel bagage mee gaat en zelfs rollators, inklapbare rolstoelen, kinderwagens enz.

Ook voor de actieve vakantiegangers die hun fiets, ski’s, snowboard, surfplank en golftassen willen meenemen hebben wij de juiste taxibusjes. Laat het tijdens de bestelling wel even aan ons weten, zodat we de juiste taxibus inzetten.

Ook honden of katten mogen mee in de taxi. Wel graag in een bench vervoeren en het bij de bestelling doorgeven, zodat de chauffeur ervan weet.

Bespaar ook op je taxivervoer naar de luchthaven, en bestel online.

engels

https://www.schipholtaxi.pro