Titassite
Image default
Travel

Beste strender å besøke i Portugal neste sommer

Å besøke Portugal og utforske alle de fantastiske strendene er en fantastisk måte å slappe av og nyte livet ditt. Hvis du vil finne de beste strendene i Portugal, må du utforske litt. Årsaken er enkel, det er mange av dem, og hver og en er spesiell i seg selv.

Det er en veldig god idé å leie en bil og kjøre den til de ønskede strendene i Portugal. Leter du etter mer info? Autoprio har flere tips om bilutleie i Portugal: https://www.autoprio.no/no-bilutleie-portugal/. På denne måten kan du nyte tiden din over hele landet, samtidig som du også sparer penger og designer din egen tur. Prøv det selv, så vil du sikkert like det!

Langs nær 1800 km kystlinje er Portugal vert for noen av de fineste strendene i verden. her er noen av de strendene i Portugal du vil utforske i dag.

Praia da Foz do Arelho

Du finner den rundt 12 km vest for Obidos, og det er en veldig god strand for naturopplevelser, surfing, soling og bare å tilbringe tid med familien. Det er også en by bak stranden hvor du kan finne en rekke forskjellige restauranter. Den ene siden av stranden er også utsatt for Atlanterhavet, noe som gjør den veldig imponerende.

Praia do Barril

Takket være denne stranden får du utforske arven og bare nyte alt regionen har å tilby. Det er sanddyner, rustende ankere og rester av fiskersamfunnet her. Det er et fantastisk feriemål, og en som mange mennesker elsker, spesielt for soling og å ta bilder.

Praia da Mareta

Hvis du vil surfe, er dette en av Portugal-strendene du ikke vil gå glipp av. Det har stor vind, for ikke å nevne en veldig stor sandvidde. Det er også skjermet fra Atlanterhavet takket være det karrige neset. Det betyr at strømmer ikke er like dårlige som de er andre steder, og det er et stort pluss for mange mennesker.

Praia do Senhor da Pedra

Når vi tenker på strender i Portugal for familier, er ingenting mer spennende enn Praia do Senhor da Pedra. Dette er en tradisjonell strand, den er veldig spennende å bla gjennom, og du vil nyte soling samt en avslappende stund med familien. Det er 9 km fra Porto, så det kan bli overfylt til tider.

Tróia-halvøya

Hvis du vil besøke en uoppdaget strand med færre mennesker enn andre steder, er dette et godt alternativ. Du har noen øde strender nær byen, og det er her du bare kan nyte tiden din og ha det gøy for en forandring.

Praia do Creiro

Mange mennesker elsker The Praia do Creiro fordi det er visuelt imponerende, det er i nærheten av en forbløffende setting, og du kan til og med gå på fottur hvis du vil. I tillegg er det vakkert, pittoresk og flott for soling, for ikke å nevne at det har klart vann.

Som du ser, er det ekstremt spennende å surfe på strendene i Portugal, og du har mange fantastiske steder å forfølge.

https://www.autoprio.no