Titassite
Image default
Recreation / Travel

Cortina U4 Mini fiets

Cortina U4 Mini fiets: een stoere bike voor jongens en meisjes

Het Nederlandse merk Cortina heeft budgetvriendelijke fietsen voor zowel dames, heren, meisjes als jongens. Het aanbod bevat modellen in verschillende kleuren en maten, waardoor u altijd wel een fiets vindt die bij u past. Zo zijn er comfortabele e-bikes voor wie wel een beetje hulp kan gebruiken en stoere transportfietsen om tochtjes op te maken in de buurt, bijvoorbeeld naar het werk, school, de supermarkt of sportclubjes. Dankzij de Cortina U4 Mini, een degelijk maar trendy transportmodel voor kinderen, is het zelfs mogelijk om met het hele gezin comfortabel en in stijl rond te fietsen. 

Want hoe stoer is het om op dezelfde fiets als papa en mama te rijden? De Cortina U4 Mini fiets is de kleine uitvoering van het oorspronkelijke model voor volwassenen en is er in twee maten: 24” en 26”, wat betekent dat deze geschikt zijn voor kinderen van grofweg 1,30 meter tot 1,65 meter. De Cortina U4 Mini Transport wordt afgemonteerd afgeleverd en is van alle gemakken voorzien: de fiets heeft een comfortabel junior zadel van Selle Royal, een betrouwbaar slot, een fietsstandaard en verlichting zodat kinderen ook in het donker goed zichtbaar zijn op de fiets. Wat voor kinderen ook heel fijn is aan de Cortina U4 Mini fiets, is dat deze beschikt over zowel versnellingen als een achteruittraprem. Geen gedoe met lastige handremmen, maar wél het gemak van die drie versnellingen! Tot slot heeft de Cortina U4 Mini een robuust frame van staal en is dus sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen. 

Op premiumbikes.nl hebben wij diverse uitvoeringen van de Cortina U4 Mini Transport in onze shop. De Cortina U4 Mini jongensfiets en Cortina U4 Mini meisjesfiets verschillen in de basis niet veel van elkaar: het zijn degelijke en trendy fietsen met een handig transportrek waarop vele veilige kilometers gemaakt kunnen worden. Uiteraard zijn de frames wel verschillend: de Cortina U4 Mini meisjesfiets heeft een lage instap, terwijl die voor jongens twee stangen heeft zoals echte mannenfietsen dat ook hebben. Daarnaast zijn de fietsen er in verschillende trendy kleuren om uit te kiezen. De Cortina U4 Mini jongensfiets is er in donkere kleuren als mat zwart, groen en de bijzondere kleur denim (denim atlantic blauw), terwijl er voor meisjes kleuren zijn als wit (wit pearl), roze en lichtgroen, maar ook zwart. Er zit altijd een Cortina model bij dat bij u past. Bestel online bij Premiumbikes!

 

 

https://www.premiumbikes.nl/nieuwe-collectie/cortina-u4-mini-fiets/