Titassite
Image default
Recreation / Travel

Een weekendje weg met familie of vrienden

Wil je graag iets leuks ondernemen met je familie of vrienden? Dan is het een heel leuk idee om eens met z’n allen op stap te gaan. Woon je in het noorden, zuiden of westen van het land? Kom dan eens langs in oost Nederland! Er valt hier van alles te beleven voor zowel jong als oud. De prachtige natuur valt bij iedereen goed in smaak. Ga wandelen, maak een fietstocht of trek langs alle gezellige dorpjes in de regio Twente. Je hoeft je geen moment te vervelen in de omgeving. Er is zelfs zo veel te zien dat je beter een weekendje kunt langskomen in plaats van slechts een dagje. Boek een hotelovernachting in Overijssel en geniet van elkaars gezelschap en de prachtige omgeving in het oosten van Nederland. Een hotel in Overijssel heeft je meer te bieden dan je in de eerste instantie waarschijnlijk verwacht. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker nog even verder en ontdek de mogelijkheden.

Een hotel in Overijssel

Om je trip naar het oosten compleet te maken is een goed hotel van groot belang. De Wilmersberg is een 4 sterren landgoed hotel waar je je waant in een oase van rust in de Lutte. De kamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Boek een arrangement of een losse boeking, alles is mogelijk.

Faciliteiten

Het Overijsselse hotel beschikt over allerlei faciliteiten. Denk aan een wellness, een wijngaard, een tennisbaan, een restaurant en meer! Zit het weer tegen? Dan vermaak je je ook optimaal in het hotel zelf. Maar het is natuurlijk het leukst om erop uit te trekken en de omgeving te verkennen. Waar wacht je nog op? Kom langs in dit hotel in Overijssel en ontdek de omgeving, faciliteiten en al het andere moois dat Overijsel te bieden heeft.

https://www.wilmersberg.nl/hotels-overijssel