Titassite
Image default
Recreation / Travel

Kartonnen dozen van de Dozenhal!

Bij de Dozenhal kunt u alles krijgen wat betreft kartonnen dozen voor het vervoer van uw producten. Dit kunnen grote, kleine, langwerpige of brede dozen zijn. Het maakt voor ons geen verschil, omdat we in onze voorraad ruim 2500 verschillende formaten hebben liggen. Deze liggen opgeslagen op wel 10.000 pallets. Eigenlijk hebben we ook gewoon de grootste voorraad kartonnen dozen in heel Nederland. Voor u betekent het dat we morgen de levering al mogelijk kunnen maken, wanneer u vandaag bestelt. Het proces is erg simpel, op onze website kunt u als eerste de afmetingen van uw gewenste doos invoeren in de zoektool. Hier gaat het om de lengte, breedte, hoogte en hoeveelheid stuks die u nodig heeft. Vervolgens gaat onze zoektool aan de slag, en presenteert een aantal resultaten. Dit zijn niet alleen de resultaten die precies voldoen aan uw zoekopdracht, maar ook de dozen die hier in de buurt van komen. 

Kartonnen dozen, in allerlei soorten en maten

Bij de Dozenhal kunt u dus dozen in allerlei soorten en maten krijgen. Juist omdat onze voorraad zo groot is, weten we vrij zeker dat we de meeste klanten al gelijk blij kunnen maken met de dozen waar ze naar op zoek zijn. Toch kan het voorkomen dat we niet de gewenste afmetingen in onze voorraad hebben, maar ook in dat geval kunnen klanten bij ons terecht. Wij maken namelijk ook gewoon nieuwe dozen op maat. Dit is uiteraard een tikkeltje duurder, maar dan krijgt u ook op maat gemaakte dozen voor uw producten. Dat is pas handig!

Gebruikte dozen

Ook de Dozenhal draagt een steentje bij aan het milieu. We verkopen namelijk gebruikte dozen naast onze nieuwe dozen. Deze zijn inmiddels al een keer gebruikt, maar nog in prima staat. Wij vinden het zonde om deze weg te gooien. Daarom bieden we ze tegen een lagere prijs aan onze klanten. Op die manier is het milieu wat gelukkiger, en de klant ook! Daarnaast verkopen we ook palletdozen oftewel containerdozen voor hele grote producten, tabaksdozen die geschikt zijn voor het vervoer van zeer zwaar materiaal. Kortom, alle mogelijkheden!