Titassite
Image default
Travel

Makkelijk en supersnel de juiste parkeerplaats rondom Eindhoven Airport zoeken

Lekker op vakantie en vlieg je vanaf vliegveld Eindhoven Airport? Maak je dan geen zorgen over je auto. Op Eindhoven Airport kun je jouw auto veilig, goedkoop en op loopafstand van de terminals parkeren zo lang als jij van je vakantie geniet. Wanneer er plaats is, kun je altijd je auto parkeren Eindhoven Airport. Of je neemt het zekere voor het onzekere en reserveert een parkeerplaats online gedurende de periode van je vakantie.

Een parkeerplek reserveren online

Om zeker te zijn van een parkeerplaats en dus onnodige stress te voorkomen, reserveer je van tevoren online een parkeerplek via de reserveermodule op de website van Eindhoven Airport. Het reserveren van een parkeerplaats zorgt er eveneens voor dat de parkeerkosten lager worden. Ook voor elektrische auto’s is er plaats te vinden. Op P1 heb je namelijk speciale oplaadvoorzieningen voor elektrische auto’s. Klik op de button Direct een parkeerplek regelen, betaal veilig via iDeal en binnen vijf minuten is je parkeerplaats een feit.

Kan ik mijn parkeerplek annuleren?

Het kan altijd zo zijn dat je besluit met ander vervoer te komen of je vakantie wordt gecanceld. Ook je parkeerplek kun je in dit geval annuleren. Annulering of wijziging van je reservering kan tot twaalf uur ’s middags op de dag voor ingangsdatum van je boeking. Ook kun je hierbij aangeven als je met een andere auto komt dan gepland. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Heb je een annuleringsverzekering bij je reservering afgesloten, dan kun je zelf last minute nog kosteloos annuleren per mail. Je ontvangt een restitutie.

Welke parkeerplaatsen zijn van Eindhoven Airport?

Als je jouw auto voor een langere periode moet achterlaten, wil je wel zeker weten dat deze veilig staat. Kies daarom voor een officieel parkeerterrein van het vliegveld. In Eindhoven Airport heb je vier officiële parkeerterreinen: De P1 Gold, de P3 Silver, de P4 Bronze+ en de P5 Bronze.

 

De P1 Gold

De P1 ligt het dichtste bij de passagiersterminals. Je betaalt hier drie euro per half uur met een totaal maximum van vijf uur per dag. Na deze vijf uur geldt een algemeen dagtarief. Parkeerplaatsen voor minder validen en voor elektrische auto’s vind je hier. Overdekt parkeren is hier mogelijk. Je kunt hier lang en kort parkeren. Reserveren is wel een aanrader.

De P3 Silver

Wil je voor een langere duur parkeren, dan kun je het beste voor deze parkeerplaats kiezen op vijf minuten lopen van de terminals af. Je kunt hier terecht zonder reservering, maar wil je zekerheid dan is een reservering aan te raden. Ook betaal je minder, wanneer je van te voren reserveert. Voor drie dagen reserveren betaal je een vanaf prijs van €57.00, waarbij geldt hoe eerder je boekt des te lager de prijs.

De P4 Bronze+

De P4 Bronze+ ligt op zeven minuten van de terminals af. Het is een deels overdekte parkeergarage, waar je jouw auto voor een langere tijd kwijt kunt. Een reservering is bij deze parkeerplaats een vereiste. Hoe eerder je reserveert, des te lager is je parkeerprijs. Bij een boeking van drie dagen betaal je voor de P4 €42.00.

De P5 Bronze

Ook de P5 Bronze ligt op zeven minuten lopen van de passagiersterminals af. Bij de P5 is een reservering nodig, maar hier kun je tegen een Bronze tarief parkeren voor een langere tijd. Voor drie dagen betaal je circa €36.00, waarbij ook geldt hoe eerder je reserveert, des te lager de kosten.