Titassite
Image default
Recreation / Travel

Must do: overnachten op een landgoed in Overijssel

Overal in Nederland vind je leuke plaatsen om te overnachten, maar in het oosten van het land vind je een landgoed hotel waar je zeker eens moet zijn geweest. Landgoed de Wilmersberg is een hotel in het kleine plaatsje de Lutte in Overijssel. Dit vier sterren hotel is voorzien van alles wat je nodig hebt, en meer dan dat. Het hotel bevindt zich midden in de natuur en is tevens het startpunt van diverse wandel- en fietsroutes. Maar daarnaast heeft hotel en de omgeving nog veel meer te bieden dan dat. Zou je graag meer willen weten over dit unieke hotel? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je alles wat wat je moet weten. 

De faciliteiten van het hotel

Landgoed de Wilmersberg is niet zomaar een hotel, maar een landgoed hotel. Daarnaast beschikt dit Overijsselse hotel over diverse faciliteiten die zeker te moeite waard zijn en echt iets toevoegen aan de overnachting. Ben je dol op wellness en vind je het heerlijk om je rust te pakken in een sauna? Of gaat je voorkeur liever uit naar een Turks stoombad? Alles is mogelijk dankzij de wellness boutique van dit landgoed hotel. Neem een duik in het verwarmde zwembad of geniet van de whirlpool. Je kunt daarnaast ook een gezichtsbehandeling ondergaan of een heerlijke massage om even helemaal tot rust te komen. Ben je juist liever actief bezig? Dan kun je een balletje slaan op de tennis- of golfbaan.

Boek een arrangement naar keuze

Landgoed hotel de Wilmersberg in Overijssel biedt je alles wat je mag verwachten van een vier sterren hotel en meer! Boek een arrangement dat bij jou past en geniet van luxe en rust. Overnacht in Overijssel met je vrienden, familie of partner en geniet van het hotel maar ook van elkaars aanwezigheid.

https://www.wilmersberg.nl/overnachten-in-overijssel