Titassite
Image default
Recreation / Travel

Online bordspellen, kaart- en miniatuurspellen bestellen

Boardgameshop

Bent u op zoek naar een webshop die de laatste bordspellen, kaartspellen en miniatuurspellen in huis heeft? Dan bent u bij Boardgameshop.nl aan het goede adres.

Onze voordelen

  • Werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
  • Ruilen binnen 14 dagen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Achteraf betalen
  • Abonnementen voor Arkham Horror LCG

Over ons

Onze webshop is ontstaan vanuit de passie voor bordspellen. Door jarenlange speelervaring hebben wij een goede neus ontwikkeld voor spellen die garant staan voor lang speelplezier.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en integreren dat in ons aanbod. Uniek is onze gratis abonnementenservice op uitbreidingen.

Een greep uit ons aanbod bevat o.a. Game Of Thrones, Arkham Horror, Kolonisten van Catan maar ook populaire titels zoals 30 Seconds, 7 Wonders meer.

Abonnementen Besteed meer tijd aan spelen en minder tijd aan winkelen! Meld u aan om automatisch elke nieuwe uitbreiding van uw favoriete spellen te ontvangen zonder het gedoe van pre-orders, tekorten of het in de gaten houden van release data.

Met deze service ontvangt u automatisch uitbreidingen van uw favoriete spellen zodra ze worden uitgebracht. Registreren is volledig gratis, zonder verborgen kosten, en je kunt op elk moment annuleren

Bekijk het volledig aanbod van Boardgameshop.nl

 

http://boardgameshop.nl