Titassite
Image default
Recreation / Travel

Overzicht BTC scooter modellen die kan kopen online

 

Wil je een nieuwe scooter kopen maar wil je er niet teveel voor betalen? Dan is een BTC scooter misschien hét merk voor jou! In tegenstelling tot veel andere ‘budget’ merken verkoopt deze leverancier enorm veel modellen zodat er voor iedereen een geschikt model te vinden is. Laten we het brede assortiment van BTC eens wat nader bekijken om te zien wat deze fabrikant te bieden heeft.

 

Wat is een BTC scooter?

De scooters van dit merk worden gemaakt in China, net als zoveel andere producten. Ze leveren bij de fabriek aan wat de specificaties moeten zijn van de bromfietsen en welke accessoires er aanwezig moeten zijn. Op basis daarvan rolt er een BTC scooter van de band die wereldwijd verkocht wordt. Door gebruik te maken van één fabrikant die voor verschillende merken producten maakt, kunnen er efficiënter en vaak ook goedkoper merkproducten gemaakt worden. Dat geldt voor smartphones, huishoudelijke artikelen en dus ook bromfietsen. Bij een scooter kopen moet je dus niet alleen letten op het merk, maar ook zeker op de uitvoering en mogelijkheden. En daarin scoort de BTC scooter enorm goed.

 

Alles wat je maar kunt wensen

Wil je een retro scooter? Een elektrische scooter? Een scootmobiel of een heel sportieve racescooter? Je vindt ze allemaal in het assortiment van BTC. De enige overeenkomst is de relatief lage prijs in vergelijking met de meer bekende merken. Zelfs wanneer het een luxe uitvoering betreft betaal je nog steeds minder dan een kale versie van een meer gevestigd merk. Weet je niet welke scooter je moet kopen? Hier zijn enkele voorbeelden van populaire modellen.

 

Riva

Dit is misschien wel het bekendste product van deze fabrikant, de Riva is een typisch retro model zoals we die kennen uit Italië. Als je voor weinig geld toch stijlvol wilt rijden is dit de serie waar je zeker naar moet kijken. Er zijn diverse modellen, die ook weer naar wens te customizen zijn. Als je door alle opties een beetje overdonderd raakt kies je gewoon voor een speciale uitvoering zoals de Riva Lux. Die is al flink gepimpt waardoor je snel klaar bent.

 

Tres

Lezers met een talenknobbel hebben waarschijnlijk al door dat het een BTC scooter met drie wielen betreft. En dat is juist, want de Tres is namelijk een scootmobiel. Dit model bewijst dat scootmobielen heel modern kunnen zijn, met alle functies die je maar kunt wensen. Voor mensen met een beperking zijn er volop mogelijkheden om de scootmobiel geheel naar wensen samen te stellen. Mocht je bij een scooter kopen er zelf niet uitkomen, neem dan eerst even contact op met de leverancier.

 

e-Cruise

Als er een “e” voor de naam staat wordt het al snel duidelijk dat het een elektrisch model betreft. Ja hoor, je kunt ook een BTC scooter kopen met een stille elektromotor. De prijs ligt wat hoger, maar je hoeft nooit meer stinkende benzine te tanken aan de pomp. Plug de e-scooter in en je kunt de volgende dag weer vrolijk op pad zonder ronkende motor of dampwolken. De e-Cruise is de elektrische versie van de Cruise met verbrandingsmotor die ook nog in het assortiment te vinden is.

 

Hannah Caferacer

Als laatste willen we je deze 125cc motor niet onthouden. Jazeker, een echte motor waar je een motorrijbewijs A1 voor nodig hebt. Dat is wel even iets anders dan een retro scooter die met maximaal 25 km/u komt langs snorren. Wil je een echte motor kopen waar je geen tweede hypotheek voor af hoeft te sluiten? Dan moet je zeker de Hannah Caferacer eens bekijken.

 

Goedkope scooter kopen?

Je ziet het, BTC is een zeer veelzijdig merk, met modellen die geschikt zijn voor alle soorten weggebruiker. Bekijk zelf eens het complete assortiment en ontdek of dit merk voldoet aan jouw wensen. Soms kun je voor minder geld meer kopen dan je denkt!