Titassite
Image default
Recreation / Travel

Rijschool Leiderdorp

 

Mag jij dan eindelijk de auto in stappen? Leer rijden bij Rijschool Uniek in Leiderdorp. Wij leren je zowel de praktijk als de theorie. Daaruit kan blijken dat jij een aanleg hebt voor één van de twee of beiden. Wij passen de lessen hierop aan zodat jij in één keer kunt slagen en goedkoop uit bent.

De rijinstructeur maakt na de eerste les een inschatting van hoe lang jij er over doet om je examen te halen en het certificaat binnen te halen. Om dit goedkoop voor jou te houden heeft onze rijschool voordelige lespakketten waar je de prijs van de lessen en het examen combineert.

 

Leren rijden in een handgeschakelde auto of een automaat

Een handgeschakelde auto heeft nog steeds de voorkeur in Nederland ook al merken we een groei in het aantal automaat gebruikers. Dit is niet verwonderlijk omdat zo’n voertuig een aantal voordelen met zich mee brengt. Een automaat is er voor de mensen die gemak willen ervaren tijdens het rijden.

Je kan je beter op de weg focussen omdat je nergens anders mee bezig bent. Ook is het voordelig om file mee te rijden. Daarnaast wordt het in sommige landen in het buitenland al als de norm gezien. Als je in een handgeschakeld voertuig je rijbewijs B behaalt, dan mag je ook met een automaat rijden. Kom erachter wat voor jou het prettigst is bij Rijschool Uniek in Leiderdorp.

 

Lessen op maat

Met behulp van lessen op maat dragen wij bij aan het hoge slagingspercentage van de rijschool. Niet iedereen is even goed in het leren via één manier. Daarom sluiten wij de inhoud van de lessen aan op de behoeften van de leerling. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de professionele rijinstructeur jou voorbeelden geeft van het dagelijkse verkeer terwijl je in de auto zit. Op deze manier ervaar je het zelf en kan je het beter onthouden op de toets of voor het praktijk examen.

Wil jij graag af van faalangst, rijangst of onzekerheid achter het stuur? Neem contact op met Rijschool Uniek in Leiderdorp. Samen leer jij rijden in een auto, op de motor of op de brommer.