Titassite
Image default
Recreation / Travel

Tandarts meubels

De beste plek om tandarts meubels te halen is uiteraard bij All Dent, dé partner bij het inrichten van uw mondzorgpraktijk! Niet alleen hoeft u gebruik van ons te maken wanneer u op zoek bent naar nieuwe tandarts meubels. Wij zijn er namelijk ook wanneer u bezig bent met een complete verbouwing van de huidige praktijk. Eventueel bent u momenteel bezig met een nieuwe praktijk uit de grond te stampen, en in dat geval staat All Dent ook voor u klaar! We zijn er vanaf het begin met het idee helemaal tot aan de realisatie voor u. 

Tandarts meubels van All Dent 

U komt naar All Dent voor tandarts meubels, maar u gaat weg met veel meer. Dat komt doordat wij van All Dent vinden dat het belangrijk is om te investeren in een lange termijn werkrelatie. U kunt er dus op rekenen dat wij voor u klaar staan wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld wanneer u ineens heeft dat een van uw apparaten het niet meer doet, of er een storing is. In dat geval komt ons landelijk serviceteam gewoon naar u toe om het probleem te verhelpen. Wij zijn ook beschikbaar buiten normale werktijden, dus het is vaak mogelijk om het technische probleem op te lossen voor uw eerste afspraak met een cliënt. 

Onze werkwijze

Wanneer u voor All Dent kiest, krijgt u een samenwerking die streeft naar de ideale praktijk. Wij vinden het belangrijk dat de praktijk uniek is, goed is ingedeeld en bovenal een fijn werkklimaat geeft. Samen werken we ernaartoe om dit te bereiken. Wanneer u zelf al wat ideeën heeft over hoe het er uit moet komen te zien, dan nemen we deze als een uitgangspunt. Echter, wanneer u geen idee heeft over hoe het eindresultaat er uit moet komen te zien, dan kunt u het concept uitwerken overlaten aan de creativiteit van onze ontwerpers. Zij maken de tekeningen en laten deze aan u zien, zodat u een beeld kunt vormen van de ruimte. Wanneer u op of aanmerkingen heeft, verwerken we deze totdat er een eindversie klaar is. Daarmee gaan we aan de slag.