Titassite
Image default
Recreation / Travel

Voor welke reisorganisatie zal ik kiezen?

De zomer komt er weer aan en dat betekent zomervakantie. Lekker twee maanden geen tentamens, deadlines en vroeg opstaan. Allemaal super leuk dit, maar het is nu al mei en nog steeds weet ik niet waar ik naar toe wil gaan op vakantie. Gelukkig heb ik wel al research gedaan over de soort reisorganisaties waar ik uit kan kiezen. Graag wil ik met jullie mijn twee favoriete soort reisorganisaties kiezen. Na het schrijven van dit artikel hoop ik eindelijk een keuze te kunnen maken zodat ik vanavond nog kan gaan boeken. Mijn twee favoriete soorten reisorganisaties zijn 333travel en kras reizen. Ik vond dit een lastige keuze, want er zijn zoveel soorten reisorganisaties. Beide reisorganisaties scoren hoog, namelijk een 7,8 voor Kras reizen en 333Travel krijgt zelfs een 8. Toch verschillen beide soorten reisorganisaties best veel van elkaar. Zo kan je bij 333travel reizen naar 17 landen en kan je bij kras reizen de wereld ontdekken.

333Travel is een individuele verre reizen specialist en biedt reizen op maat, rondreizen en strandvakanties reizen aan naar 17 landen. De individuele rondreizen zijn voorzien van de entreegelden van de beschreven excursies. Daarnaast is er een volwaardig reisprogramma inbegrepen bij je reis. Bij 333Travel vertrekken alle reizen dagelijks en is het geen probleem als je jouw reis met een willekeurig aantal dagen wilt verlengen.

Naast 333Travel kan ik ook nog kiezen voor Kras. Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in groepsrondreizen, auto-, bus-, fiets-, vlieg-, en vaarvakanties. Kras bezit over internationale inkoopkracht en meer dan 90 jaar ervaring waardoor Kras als geen ander kan inspelen op de wensen van de Nederlandse reiziger. Kras heeft een ruim aanbod van landen. Zo kan je wel reizen naar meer dan honderd landen. De vakanties omvatten volledig verzorgde reizen. Denk hierbij aan strandvakanties, culturele rondreizen, stedentrips, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles en theaterarrangementen.

https://www.dalreizen.nl