Titassite
Image default
Business

Zo maak je vapen nog leuker

Hoewel roken langzaam maar zeker de tent uit wordt gewerkt in heel Europa zijn er toch een hoop mensen die met plezier nog iets over hun longen laten gaan. Het is niet zeker of vapen veel langer dan roken gaat blijven, maar het staat wel vast dat er veel liefhebbers zijn. Voor de één is het een tussenstation om geheel van roken af te komen, voor de ander is het een hobby om grote wolken uit te kunnen puffen en een excuus om vaker naar buiten te kunnen gaan op kantoor. Het staat hoe dan ook vast, voorlopig is er nog veel plezier te maken met vapen! Met de tips hieronder maak je het nog leuker.

Box mod

Een box mod geeft je meer mogelijkheden om te vapen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel kracht je naar je e-sigaret stuurt met een box mod. Daardoor kun je meer vloeistof tegelijkertijd laten verdampen of het proces sneller laten gebeuren! Op deze manier kun je meer damp maken om mee te spelen of jouw favoriete e-smoker zo aanpassen dat deze nog meer bij je wensen past. Ook zijn er mods om bijvoorbeeld je batterij langer mee te laten gaan of die de temperatuur beter beheersen. Een mooie upgrade dus.

Proberen

Er is genoeg te proberen als het op liquids aankomt. Waar de één misschien een meer traditionele smaak met een vertrouwde kriebel in de keel wilt roken, krijgt de ander het warmer van een bijzondere smaak met veel damp. Mocht je een beetje verveeld zijn met wat je standaard haalt, probeer dan eens iets aan de andere kant van het spectrum uit! Wie weet is die “Bubblegum” smaak ook wel iets voor jou, of is een andere verhouding VG-PG (die voor de damp of de kriebel in je keel zorgt) ook wel wat voor jou.

Dynavap Induction Heater

Met apparatuur zoals de Dynavap Induction Heater is jouw e-smoker binnen een mum van tijd klaar voor gebruik. In zo’n 10 seconden is de vloeistof al klaar om verdampt te worden en kun je beginnen. Vooral voor de ongeduldigen onder ons is een Dynavap Induction heater dus een prima idee. Zo maak je het allemaal een stuk leuker.

http://www.vaposhop.com/vaporizer-brands/dynavap/VapCap-DynaTec-Apollo-2-Induction-Heater/